SCKCSY ry:n keskustelupalstan säännöt

Keskustelupalsta on tarkoitettu Suomen Cavalier kingcharlesinspanieliyhdistys ry:n jäsenille. Keskustelupalstalla sana on vapaa, mutta asiattomuudet poistetaan. Suomen Cavalier kingcharlesinspanieliyhdistys ry ei vastaa keskusteluissa esitetyistä mielipiteistä tai viestien sisällöstä . Jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä. Keskustelu käydään omalla nimellä.

Tämä on Suomen Cavalier kingcharlesinspanieliyhdistys ry:n hallituksen päätös. On suositeltavaa ja toivottavaa, että kirjoitat lyhyen esittelyn itsestäsi ennen viestikirjoittelun aloittamista.

Keskustelun tulee olla:

• Asiallista ja lainmukaista. Tahallinen provosoiminen ja riidanhaastaminen on kielletty.
  • Normaalia tekstiä ja siistiä suomenkieltä, ei huutamista, eli ei ISOJA kirjaimia, ei kiroilua tms.
  • Mielipiteitä keskustelun aiheesta, eli yritetään pysyä aiheessa.
  • Kaikenlainen myynti- tai omaa kasvatustyötä edistävä mainostaminen on kiellettyä.
  • Palstalla ei käsitellä jotain tiettyä tapausta, henkilöä tai koiraa. Ei nimellä eikä niin, että asianomaisia voidaan kirjoituksien perusteella tunnistaa. Keskustelun kuuluu olla yleisellä tasolla.
  • Muiden keskustelijoiden herjaukset, haukkumiset ja arvostelu eivät ole sallittua, vaikka olisikin asiasta eri mieltä.
  • Asiattomat ja henkilökohtaisuuksiin menevät kirjoitukset poistetaan.
  • Henkilökohtainen viestintä ja välienselvittelyt hoidetaan muilla tavoin kuin palstalla kirjoittelemalla.
  • Kaiken kaikkiaan kirjoittelun tulee olla hyvän nettietiketin mukaista.

Suomen Cavalier kingcharlesinspanieliyhdistys ry:llä on oikeus poistaa viestejä tai viestiketjuja keskustelupalstalta, jos sääntöjä rikotaan tai jos ylläpito katsoo tämän muutoin tarpeelliseksi.

Ylläolevien sääntöjen rikkomisesta voi seurata keskustelupalstan käyttöoikeuden estäminen joko pysyvästi tai tilapäisesti. Sääntöjä voidaan muuttaa ja täydentää tarvittaessa.

Kaikkien keskusteluihin osallistuneiden IP-osoitteet tallennetaan. Jos vain seuraat keskusteluja, tietojasi ei tallenneta.

Hyväksyn tämän ja haluan jatkaa keskustelupalstalle En hyväksy tätä ja haluan palata etusivulle